Millainen Oli Ranskan Avoin Tenniskilpailu

Sisällysluettelo:

Anonim

Ranskan avoimet tenniskilpailut eli Roland Garros on vuosittainen tennisturnaus, joka pidetään toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa Pariisissa. Vuonna 2012 Roland Garros järjestettiin 27. toukokuuta - 11. kesäkuuta. Sen puitteissa järjestettiin yksittäiset miesten ja naisten mestaruuskilpailut, parikilpailut, veteraaniturnaukset ja nuorisoturnaukset.

Millainen oli Ranskan avoin tenniskilpailu

Ohjeet

Vaihe 1

Maanmiehistämme Maria Sharapovasta tuli Ranskan avoimen vuoden 2012 todellinen tähti. Venäläinen tennispelaaja voitti seitsemän vaikeaa ottelua. Blondin Marian ensimmäinen kilpailija oli romanialainen tennispelaaja Alexandra Cadantsu, joka ei onnistunut nappaamaan yhtä peliä Sharapovalta. Sitten Sharapova kohtasi helposti japanilaisen naisen Ayumi Moritan ja kiinalaisen Shuai Pengin. Sharapovan vaikein ottelu oli vastakkainasettelu tšekkiläisen Clara Zakopalovan kanssa, joka kesti kolme erää. Finaalissa Sharapova tapasi vuoden 2012 Ranskan avoimen kisan - italialaisen Sara Erranin. Tämä pienikokoinen tennispelaaja pääsi finaaliin voittamalla merkittäviä kilpailijoita kuten Samantha Stosur ja Anu Ivanovich. Sarahilla ei kuitenkaan ollut tarpeeksi kokemusta taistelemaan Mariaa vastaan.

Vaihe 2

Espanjan Rafael Nadal voitti miesten yksiturnauksen. Periaatteessa espanjalaisen voitto ennustettiin jo ennen turnauksen alkua. Nadal pääsi finaaliin kuurottavalla tuloksella menettämättä yhtään settiä kaikissa kuudessa ottelussa. Viimeinen ottelu Nadalin ja serbin Novak Djokovicin välillä tapahtui vasta 11. kesäkuuta sateisen sään vuoksi. Espanjalainen voitti kolme neljästä sarjasta ja sai kuuluisan Roland Garrosin "salaattikulhon". On syytä huomata, että Rafael Nadal nousi tämän turnauksen korkeimmalle palkintokorokkeelle seitsemännen kerran.

Vaihe 3

Pariskontakteista Daniel Nestorin (Kanada) ja Max Mirnyn (Valkovenäjä) joukkue osoittautui vahvimmaksi miesparien joukossa. Naisten pariturnauksessa voiton voittivat italialaiset tennispari Robert Vinci ja Sara Errani. Finaalissa italialaiset nappasivat kirjaimellisesti voiton venäläisten Nadia Petrovan ja Maria Kirilenkon käsistä. Sekapareista Sania Mirza ja Maleh Bhupati voittivat ensimmäisen palkinnon. Saksalaisista Anika Beckistä ja belgialaisesta Kimmer Soppejansista tuli vahvimpia tennispelaajia juniorien joukossa.